Write For Us

Фізкультхвинка - Якщо ти щасливий та інші дитячі пісеньки і розвивальні уроки

Sponsored Post Vitamin D2 Canada Persia
367 Просмотры
Издатель
Вашому маляті обов'язково буде до вподоби запальна, українська руханка від щасливих, усміхнених дівчаток-підлітків. Дівчата пропонують вашій дитині підспівувати словам пісні і виконувати прості танцювальні вправи. Ваш малюк буде безтурботно закликати : «Ти щасливий, то роби із нами так !» та порине у світ веселощів, де танці, оплески, та прості рухи, які супроводжують пісню, швидко запам'ятовуються і будуть легко відтворюватися дітьми при бажанні. Дітки будуть злагоджено підспівувати: «Ми по справжньому щасливі, то ж сидіти не можливо, повтори скоріш за нами, роби так!» - і весело тупцювати та плескати у долоні.
Поширюйте українське! Ставте лайки! Підписуйтеся!
Фейсбук:
Юні, вродливі дівчата із гурта «Малдіви » запропонують вашій дитині і другу руханку. Ваш малюк зможе потанцювати під запальну мелодію пісні « Арам-зам-зан». Не складні, прості рухи під життєрадісну мелодію пропонують вашому малюку поринути у світ веселощів. На слова «арам-зам-зам » дівчата хочуть, щоб малеча плескала по колінках, на слова «гулі-гулі» швидко крутила ручками, а на слова « алафі» - прикладала ручки до щічки.
Дівчата усміхнено співають на квітучому лужку і закликають : «І раз, два, три, і раз, два, три, гарні квіточки барвисті посади. До сонця, до неба, руки високо зі мною підійми». Таким красуням не можна відмовити в увазі, то ж ваш малюк буде щасливо споглядати динамічне дійство, а самі сміливі і здібні швидко приєднаються до нього.
У мультфільму «Я мандрую по землі» веселий автомобіль рухається за усміхненим сонечком по дорозі і безтурботно співає та збирає друзів. У кузові автомобіля з'являються і гусеня, і каченя, і півник, індик та інші гості.
Мультфільм має не лише розважальний зміст, а і розвивальний, адже діти добре запам'ятовують слова : «Друзям ти допоможи, ще раз підвези !», який
сприяє у них розвитку правильного розуміння дружби.
У руханці «Бедрик» малята познайомляться з веселою комашкою з червоними у чорну крапочку крильцями. Це сонечко Бедрик, яке буде співати про свої пригоди на квітучому лужку і супроводжувати їх простими,
нескладними рухами, які зможе відтворити і ваша дитина. «Бедрик крильцями махає і на квіточки сідає,Бедрик любить пострибати, тулубом повихиляти, крильця вниз і догори, крильця роблять раз, два, три ! » Пригоди
маленького, тендітного Бедрика будуть до вподоби дітям у віці від 2 до 6 рочків, а красива мелодійна пісня, яку він співає швидко запам'ятається дітьми і буде однією із найулюбленіших у їх скарбничці.
Поширюйте українське! Ставте лайки! Підписуйтеся!
Фейсбук:
ВК:
Ютуб канал:
Дякуємо, що Ви з нами!
******
Підтримайте ютуб-канал, щоб Ваші діти могли дивитись відео з кращою графікою: 5168-7556-0475-2564 (Приватбанк)
Дякуємо благодійникам за фін.допомогу!
******
З любов'ю до дітей - люби рідною мовою!
Категория
Дитя - анимация - Animation
Выполните вход или зарегистрируйтесь для отправки комментария.
Комментариев нет.