Write For Us

Бублик та його друзі (4-та серія)- ЗИМОВІ ПРИГОДИ - мультики про машинки - З любов'ю до дітей

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
337 Просмотры
Издатель
Мультфільм у 3D українською мовою для хлопчиків і дівчаток “Пригоди Бублика та його друзів” розповість про життя розумних машинок у казковому містечку. Веселий Бублик познайомить дітей із своїми друзями та розповість цікаві історії про машинки.
У новій серії ми побачимо пригоди бублика взимку. Бублик з пампушкою їдуть в Долину розваг, подивитися, чи не замело її снігом. По дорозі вони виконують завдання і дізнаються про пори року і вивчають весняні, зимові, літні і осіння місяці. В долині розваг вони знайомляться з снігоходом «Мандриком», який живе у горах. Спостерігайте за розвагами Бублика та Пампушки й слухайте цікаві історії із життя машинок.
Розвиваючі мультики про машинки – це світ неймовірних пригод і розваг де дитина вчиться та розвивається за допомогою інтерактивних уроків та цікавих завдань. Вчіть разом з машинками кольори, цифри і геометричні фігури та весло проводьте час.
Давайте вчитися разом з веселими машинками. Дивіться мультики українською мовою разом з дітками та корисно проводьте вільний час.
******
Поширюйте українське! Ставте лайки! Підписуйтеся!
Фейсбук:
ВК:
Ютуб канал:
Дякуємо, що Ви з нами!
******
Якщо Ваші діти вміють гарно співати - можуть взяти участь у кастингу на зірку ютуб каналу "З любов'ю до дітей". Умови:
******
З любов'ю до дітей - люби рідною мовою!
Категория
Дитя - анимация - Animation
Выполните вход или зарегистрируйтесь для отправки комментария.
Комментариев нет.