Write For Us

Україно посміхнись - весела дитяча пісенька

Sponsored Post Vitamin D2 Canada Persia
363 Просмотры
Издатель
Веселе, радісне, усміхнене дівча у українському народному костюмі з квітучим віночком на голові співає пісню “ Україно, посміхнись і до мене пригорнись, я краплиночка твоя, а ти матінка моя”.
Поширюйте українське! Ставте лайки! Підписуйтеся!
Фейсбук:
Ця життєрадісна пісня про нашу Батьківщину простими, проте влучними словами, западає у саму душу під час її навіть першого прослуховування. Простим, проте таким серйозним словам, які несуть велике осмисленне наповнення, буде підспівувати не лише ваша маленька Марічка чи пустун Іванко, а і уся ваша родина.
Дівчинка, яке виконує пісню, пританцьовує, посміхається, ніби запрошує вас облишити усі свої справи та приєднатися до неї у танку. Весела дитяча пісенька з простими для сприйняття малечі словами та красунею Марічкою у вишиванці, яка радо посміхається дітям і запрошує приєднатися до неї, не залишать байдужою жодну дитину.
Пісня супроводжується яскравим кольоровим дійством, адже за спиною виконавиці, з'являються різноманітні квіточки, тобто в даному випадку персона красунечки Марічки, яскрава мультиплікація та красива авторська пісня поєднуються у цьому дійстві. Марічка усміхнено співає на квітучому лужку, де поступово з'являються то червоні маки, то сині волошки, то жовті голівки соняшників. Дівча співає: ”Україна посміхнись і до мене пригорнись” - і стільки любові і шани у цих словах до своєї Батьківщини, що усім нам є чому у неї повчитися. То ж не зволікайте і ставте цю веселу, життєрадісну пісню своїм дітям, адже пісня красивою, мелодійною українською мовою буде до вподоби кожному малюку, а Марічка стане улюбленою подружкою і вашому занадто серйозному Васильку і вашій пташечці, яка завжди цвірінчить, Іванці.
Ця пісня не лише розважить вашу малечу, а і буде сприяти їх вихованню як справжніх патріотів, які полюбляють і “ краплинку, і намистинку, і зернинку “на теренах своєї Батьківщини-неньки. Із нашої пісні дитина зрозуміє, що треба любити і плекати усе, що тебе оточує, що увесь цей дивограй і є нашою Україною. Тому не зволікайте, а вмикайте наше нове відео і насолоджуйтесь переглядом разом з вашими малятами.
Поширюйте українське! Ставте лайки! Підписуйтеся!
Фейсбук:
ВК:
Ютуб канал:
Дякуємо, що Ви з нами!
******
Підтримайте ютуб-канал, щоб Ваші діти могли дивитись відео з кращою графікою: 5168-7556-0475-2564 (Приватбанк)
Дякуємо благодійникам за фін.допомогу!
******
З любов'ю до дітей - люби рідною мовою!
Категория
Дитя - анимация - Animation
Выполните вход или зарегистрируйтесь для отправки комментария.
Комментариев нет.