Write For Us

Музична абетка для дітей

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
220 Просмотры
Издатель
Ваш малюк хоче лише пустувати і бавитися, а ви з нетерпінням чекаєте час, коли він почне осягати істини читання, письма і математики у школі? ! Ви вже давно вирішили, що треба потроху готувати свого дошкільника до майбутнього навчання у школі, але ви не знаєте з чого почати? ! Не біда, адже унікальна, змістовна, легка у засвоєнні і розумінні для дітлахів музична абетка уже створена для вашої уваги, то ж проявіть ініціативу і ввімкніть українське відео для найменшеньких, які бажають познайомитися з літерами і вивчити їх правопис. Саме наша музична абетка підготує вашого дошкільника до світу пізнання наук в якості майбутнього школярика, адже саме для вас, для дошкільнят, які бажають якнайшвидше вивчити українську абетку у розважальній, нескладній, невимушеній формі і створена наша музична абетка для дітей.
Перед вами промайнуть кадри з яскравими персонажами, квітами, фруктами, тваринами, різноманітніми природними явищами та предметами, які оточують людину. Це буде супроводжуватися мелодійним співом диктора, який розповідає дітям про кожну літеру, показує її написання та декілька разів вірно вимовляє її ,та обов'язково називає слова, які з неї починаються.
«А - абетка, абрикоси, галасливі альбатроси, Г - це гуска й гриб у лісі і горобчики на стрісі, Е- це екскаватор і це лінія екватор, Ж- журавль, жук, жоржина, жаба, журавель, жердина, У- удав, узор яскравий, учень та урок цікавий, Х-хмаринка і хлібина, хвилька в морі та хатина, Я-яблуко, яйце, ялинка, я- це дівчина Яринка».
Яскраве кольорове дійство під віршовані мелодійні рядки диктора дозволить вашій малечі вмить засвоїти усі літери українського алфавіту та зрозуміти їх написання і вимову. Ваш малюк буде просити ще і ще переглянути наше відео, а ви будете радіти швидким успіхам вашої дитини, яка можливо через декілька переглядів нашої унікальної музичної абетки забажає освоїти і ази читання.
Поширюйте українське! Ставте лайки! Підписуйтеся!
Фейсбук:
ВК:
Ютуб канал:
Дякуємо, що Ви з нами!
******
Підтримайте ютуб-канал, щоб Ваші діти могли дивитись відео з кращою графікою: 5168-7556-0475-2564 (Приватбанк)
Дякуємо благодійникам за фін.допомогу!
******
З любов'ю до дітей - люби рідною мовою!
Категория
Дитя - анимация - Animation
Выполните вход или зарегистрируйтесь для отправки комментария.
Комментариев нет.